Taller AO

Taller de pans i farines wholegrain Elias Boulanger

Hi ha res més gratificant que fer el teu propi pa?

El passat dia 12 de febrer vàrem fer un taller de pa al Restaurant Commons del Word Trade Center de Barcelona de la mà del Mestre Forner d’Elias Boulanger, David Hernández Ripoll.

En el Taller vàrem treballar les diferents farines wholegrain i les seves fases de fermentació i vàrem acabar donant forma a un barrot de massa mare verge que els/les participants es van endur a casa.
Mentre el pa es coïa al forn, David va explicar als assistents l’extensa labor que fem a Elias Boulanger des que elegim la llavor fins que el pa és entregat als diferents punts de venda.

Un llarg recorregut que marca la diferència en els nostres pans oferint als nostres clients el millor en sabor i salut.

El Taller va acabar amb una degustació de pans massa mare de diferents sabors: verge, 8 cereals i Roggenbrot i amb unes postres fetes pels xefs del Restaurant Commons de Grup Ametller per llepar-se els dits!

Vàrem gaudir molt entre tots els participants del Taller que es van divertir i van mostrar molt d’interès en el procés, la fermentació i el modelatge de les masses.

Des d’aquí volem donar les gràcies al Mestre Forner David Hernández per compartir els seus coneixements, gràcies també al Restaurant Commons i als seus fantàstics treballadors i sobretot, gràcies a tots i a totes per participar en aquest Taller.

Ha estat un autèntic plaer! Ens veiem aviat!

IMG_7750IMG_7792IMG_7953IMG_7761IMG_7701

 

 

Leave a reply